h

Officiële aftrap “SP Voorne aan Zee”

13 oktober 2023

Officiële aftrap “SP Voorne aan Zee”

Met het aansnijden van de speciaal gemaakte SP-taart verrichtte Netty van de Sar, voorzitter van de “SP Voorne aan Zee”, op 11 oktober in Hellvoetsluis de officiële start van de onlangs opgerichte afdeling “SP Voorne aan Zee”. Tevens vormde deze symbolische daad de aftrap van de verkiezingscampagne. De aanwezige SP-leden lieten zich de verrukkelijke taart goed smaken.

 

In haar openingswoord schetste Netty van der Sar, hoe het proces tot de oprichting was verlopen. Er was in de gemeente Voorne aan Zee nog geen afdeling van de SP, deels omdat de afdelingen Brielle en Hellevoetsluis min of meer “stille afdelingen” waren. De fusie van de drie gemeenten op Voorne vormde een mooie aanleiding om de SP nieuw leven in te blazen. Op 6 september werd op de ledenvergadering een bestuur gekozen en was de “SP Voorne aan Zee” een feit.

 

Daarna werd het woord gegeven aan Daniel Boer, fractiemedewerker van de SP in de Tweede Kamer. Hij schonk als eerste aandacht aan de vier belangrijkste speerpunten van de SP in de verkiezingen:

  • stoppen van de tweedeling in de maatschappij
  • terugkeren naar een betrouwbare overheid
  • goed en betaalbaar wonen weer gewoon maken
  • zorg voor de samenleving

Het laatste deel van de avond bestond uit een korte instructie over de wijze van campagne voeren. De SP Voorne aan Zee is in november zichtbaar op de markten van Hellevoetsluis, Brielle en Rockanje.

 

Foto: Anneke Hoekstra Lopez Villamil / mijn I phone

 

Reacties

Het was fijn om een aantal mede-SP ers te ontmoeten .

Reactie toevoegen

U bent hier